Menu wigilijjne 2016

 

 

 

Zestaw I
60 zł/os.


Barszczyk czerwony na naturalnym zakwasie ze świątecznymi uszkami
Gorący karp smażony podany z opiekanymi ziemniakami i kapustą z grochem

Przystawki:

- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie z taboru cygańskiego
- Sałatka wiedeńska
- Pieczywo, masło

Deser:
- makowiec


Napoje:
- kawa//herbata (bez ograniczeń)
- napój lub kompot wigilijny - 0,2 l/os.

 

 

 

Zestaw II
80 zł/os.


Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
Gorący karp smażony podany z opiekanymi ziemniakami i kapustą z grochem

Przystawki:

- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie w oleju
- Ryba po grecku

- Camembert z żurawiną
- Różyczki z łososia w sosie musztardowo-koperkowym serwowane na rukoli

- Karp w galarecie
- Pieczywo, masło
 

Deser:
- makowiec
- sernik

Napoje:
- kawa//herbata (bez ograniczeń)
- napój lub kompot wigilijny - 0,2 l/os.

 

 

 


Zestaw III
95 zł/os.


Wigilijna zupa grzybowa z łazankami
Gorący karp smażony podany z opiekanymi ziemniakami i kapustą z grochem

Przystawki:

- Pierogi z kapustą i grzybami
- Śledzie w oleju

- Ryba po grecku

- Camembert z żurawiną
- Jajka z wędzonym łososiem i kaparami
- Karp w galarecie

- Sałatka z tuńczyka

- Sałatka jarzynowa
- Roladki z bakłażana 
- Pieczywo, masło

Deser:
- piernik
- makowiec
- sernik

Napoje:
- kawa//herbata (bez ograniczeń)
- napój lub kompot wigilijny - 0,2 l/os.