Menu przyjęciowe III

MENU III

Ciepłe posiłki:
1) Rosół domowy gotowany na kurze i kaczce z makaronem i natką
2) Szynka pieczona w sosie grzybowym podawana z ziemniakami i surówką
3) Pałki z kurczaka oraz filet z ananasem i żurawiną podawane na półmiskach z ryżem i surówką
4) Strogonow lub żurek staropolski z kiełbasą i jajkiem (do wyboru 1 z zup)

Przystawki:

  • Wędliny tradycyjne
  • Mięsa pieczone
  • Roladki z łososia z serkiem mascarpone
  • Śledź tradycyjny w oleju z zieloną cebulką lub śledź z taboru cygańskiego
  • Jajka w majonezie ze szczypiorem
  • Szynka w sosie tatarskim
  • Sałatka z kurczakiem i marynowanym selerem
  • Caprese
  • Sałatka z paluszkami krabowymi
  • Wytrawne babeczki z pastą z tuńczyka
  • Schab po warszawsku
  • Ciasta
  • Owoce
  • Tort

Kawa, herbata, woda niegazowana z cytryną i miętą

Alkohole, napoje we własnym zakresie.


Cena: 135 zł


\\\
Napiwki dla obsługi kelnerskiej według uznania