Menu przyjęciowe I

MENU I

 

    • Łosoś na musie cytrynowo-koperkowym – przystawka serwowana dla każdego gościa
    • Rosół domowy gotowany na kurze i kaczce z makaronem i natką
    • Filet drobiowy z grilowanym ananasem i żurawiną, podawany z ziemniakami i surówką
    • Deser: Szarlotka  z polewą czekoladową, bitą śmietaną i owocami
    • Soki, napoje, woda 0,2l/os [dodatkowy 1l – 10zł]
    • kawa, herbata, woda niegazowana z cytryną i miętą


Propozycje dodatkowo płatne:

  • Patera owoców – 6,00zł/os.
  • Patera ciast – 7,00zł/os.
  • Tort śmietanowy (z płonącą racą) – 6,00zł/os.


Cena: 65,00 zł

 

Możliwość wniesienia własnego alkoholu. „Korkowe” wynosi 7 zł/but.

\\\
Napiwki dla obsługi kelnerskiej według uznania.